De Homido VR bril

Redactie

Als je op zoek bent naar een betaalbare virtual reality bril, is de Homido VR bril wellicht iets voor jou. Deze VR bril kost je maar een paar tientjes, waarna je meteen aan de slag kunt met het ontdekken van wat virtual reality zo leuk maakt. De Homido VR bril is niet een virtual reality bril die je met ieder systeem kunt gebruiken. Deze variant is namelijk vooral gemaakt voor gebruik aan de hand van je smartphone. Dat wil niet zeggen dat deze gadget niet veelzijdig is. Je kunt meer dan 1.000 VR apps en games spelen aan de hand van de Homido VR bril. Leuk voor volwassenen én kinderen. Hieronder vertellen we je meer over de Homido VR bril en waarom deze virtual reality bril een aanrader is voor iedereen.

De voordelen van de Homido VR bril

Wij Nederlanders houden wel van een koopje. Tegelijkertijd zijn we ook kritische consumenten. Het liefst vinden we een product met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. In dat geval zit je goed bij de Homido VR bril. Betaalbaarheid wordt gecombineerd met comfort en flexibiliteit. Zo kun je de hoofdband van deze bril zelf aanpassen aan je voorkeuren, zodat je zeker weet dat deze altijd comfortabel zit. Bovendien is de lade van deze bril universeel qua opzet. Hierdoor kun je alle Android en iOS toestellen van tussen de 4 en 5.7 inch hierin plaatsen. Dankzij het gemak qua gebruik is deze gadget voor vele mensen toegankelijk.

Door de ruime opzet kun je deze VR bril in combinatie met vele telefoons gebruiken. Inmiddels zijn er vele VR games en apps uitgebracht die ook compatibel zijn met de Homido VR bril. De houder is voorzien van een veer die er voor zorgt dat vele soorten telefoons comfortabel hierin kunnen worden geplaatst. Daarnaast is er een actie knop aanwezig op deze gadget. Deze knop zul je bij vele VR games moeten gebruiken. Het is deze veelzijdigheid die deze VR bril een streepje voor geeft op de rest. Bovendien is het gemak waarmee je deze virtual reality bril kunt gebruiken een enorm pluspunt.

Flexibiliteit is echt het toverwoord als het gaat om de Homido VR bril. Zo zijn er ook diverse instelmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Niet iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en ook qua instellingen van de lens kunnen gebruikers onderling een hoop verschillen. Zo weet je zeker dat je een accuraat en scherp beeld hebt. Bijkomend voordeel is dat deze virtual reality bril ook prima te gebruiken is door mensen die een bril dragen. Dit komt ook doordat meerdere varianten lenzen worden meegeleverd. Zo is het voor iedereen mogelijk om deze VR bril zo af te stellen dat het optimaal is. Ook dit vergroot de toegankelijkheid van deze gadget.

Hoe vind je apps die geschikt zijn voor de Homido VR bril?

Een ander handig onderdeel van deze virtual reality bril is de Homido Center App. Deze app kun je zowel voor de iPhone als voor een Android smartphone gebruiken. Bovendien kun je deze app ook nog eens gratis downloaden. Deze app kun je zien als een soort verzamelpunt van apps, videos, films, series en andere toepassingen die je aan de hand van deze VR bril optimaal kunt beleven. Zo zijn er bijvoorbeeld de 360 graden videos, waarbij je overal kunt kijken en omgeven wordt door een nieuwe digitale wereld. Ook bij spellen heb je dit effect. Zo zorgt een virtual reality bril er voor dat je als het ware in een nieuwe wereld terecht komt.

Hoe is de kwaliteit van het beeld van de Homido VR bril?

Vaak is er de vrees dat de kwaliteit van het beeld minder is bij een virtual reality bril die relatief betaalbaar is. Gelukkig is deze vrees ongegrond bij de Homido VR bril. Natuurlijk zie je hier en daar wel dat je deze VR bril voor een goede prijs kunt kopen. Zo zijn de randen hier en daar wat onscherp. Over de gehele linie zouden we de beeldkwaliteit omschrijven als goed. Dit is helemaal het geval wanneer je de kwaliteit van het beeld vergelijkt met VR brillen uit een vergelijkbare prijscategorie. Ook valt op dat de beeldhoek vrij groot is, wat nog een pluspunt is. Niet voor niets heeft deze virtual reality bril de ‘Works With Google Cardboard’ certificering van Google ontvangen. Dit alles maakt de Homido VR bril tot een prima aankoop voor iedereen die niet al te veel wil spenderen aan een virtual reality bril en die zijn VR bril vooral wil gebruiken voor games, apps, films en series via de smartphone.

Next Post

Wow! Hitman 3 in virtual reality komt eraan

Hitman 3 is in januari 2021 gereleased. In een video in de tweede helft van 2020 waren al wat beelden uit het spel vrijgegeven. Ontwikkelaar IO Interactive heeft ook al wat uitleg gegeven over de nieuwe missies, die in deze nieuwe versie moeten worden uitgevoerd. De missies vinden plaats op […]
hitman 3 game